Harry Kane Angliában marad

Harry Kane nem készül külföldre igazolni, marad Angliában

 

A Tottenham legendás gólvágója nem készül külföldre igazolni a Sun szerint. Hiába hívják Németországból és Spanyolországból, szinte biztosan marad Angliában.

 

Harry Kane ebben a szezonban 30 gólig jutott a Premier League-ben, a Tottenham történelmének legtöbb gólját szerző játékosa lett, és a Premier League rekord 260 góltól is már csak 48 gólnyira van. Szinte biztos, hogy Kane szeme előtt Alan Shearer rekordja is lebeg, amikor arról fog dönteni, váltson-e klubot, váltson-e bajnokságot.

A 29 éves csatárnak még egy éve van hátra a szerződéséből, így a Tottenham, ha nem akarja elengedni, akkor a következő szezonban még meg tudja tartani Kane-t, viszont jövő nyáron már ingyen igazolhatóvá válik a játékos, aki 11 éves kora óta a Tottenham labdarúgója. (volt kölcsönben még a pályafutása elején)

A Tottenham riválisnak nem akarja eladni, leginkább külföldre engedné csak, de az meg úgy tűnik Kane-nek nem opció. Pedig a Bayern München leigazolná, még mindig keresik Lewandowski utódját, olyan játékost, aki simán meglő 30 gólt egy idényben. És állítólag Carlo Ancelotti is szívesen látná a Real Madridnál, főleg azok után, hogy Karim Benzema nem biztos, hogy marad a spanyoloknál, olyan szaúdi ajánlatot kapott, amire nehéz nemet mondani, főleg 35 évesen.

Visszatérve a Sun értesülésére: szerintük csak a Manchester United lehet opció Kane számára. Ha az nem jön össze, akkor maradni fog egy idényt még biztosan a Tottenhamnél.

Az biztosan kijelenthető, hogy az Arsenalhoz nem fog igazolni, de a napokban felröppent a Chelsea neve is. A Chelsea azért, mert a Tottenham korábbi sikeredzője, Mauricio Pochettino lett az edző, de meglepő lenne, ha londoni riválishoz igazolna.

Még a Newcastle Unitedet szokták vele említeni, de várhatóan a pénzügyi fair-play szabályoknak megfelelni akaró Szarkák, szaúdi tulajdonosok ide-oda, de csak úgy 100 millió fontot nem adhatnak a játékosért. A Tottenham pedig 100 millió font alatt nem akarja elengedni a játékost sem a Bayernhez, sem a Real Madridhoz, sem a többi klubhoz.