Fordulat Barcelonában, a futballigazgató marad

Váratlan fordulat történt Mateu Alemany esetében, a futballigazgató marad a következő idényre is

 

A Barcelona hetekkel ezelőtt hivatalosan bejelentette Alemany távozását, de a legújabb fordulat szerint mégis marad a klubnál.

 

Alemany az Aston Villával tárgyalt, szinte már kész tényként kezelték, hogy az angol klubnál folytatja futballigazgatóként, erre jött a fordulat, és kiderült, megállapodott a Barcelonával a maradásról.

Alemany eredetileg úgy távozott volna, hogy ugyan az idény végéig marad, de a nyári átigazolási szezonban segíti a klubot, ami már eleve nagyon furcsán hangzott, hiszen fontos szerepe lehetett volna már az Aston Villánál nyáron is. Így tulajdonképpen még sem annyira meglepő a maradása.

Közben annyit változott a helyzet a klubnál, hogy kedden bejelentette távozását Jordi Cruyff sportigazgató is. Valamint a keretből az idény végén biztosan távozik Sergio Busquets.

Nagy valószínűséggel, most már semmit sem lehet biztosan kijelenteni, Deco visszatér a klubhoz. Deco eredetileg Alemany helyét vette volna át a klubnál, a spanyol lapok szerint együtt fognak dolgozni a jövőben a klubért.