Bellingham lesz a Real Madrid nagy nyári fogása

Jude Bellingham szinte biztosan a Real Madridban folytatja, a célegyenesbe értek a tárgyalások

 

A Marca beszámolója szerint majdnem lezárultak a tárgyalások a felek között, ami szerint Jude Bellingham a Real Madrid játékosa lesz.

 

A játékos szívesen igazolna a Real Madridhoz, a spanyol klub utóbbi években mutatott igazolásai is azt mutatják a játékosnak, érdemes a klubhoz szerződnie, komolyan gondolják a fiatalítást, és még játéklehetőséget is adnak a fiataloknak.

Bellingham 2029-ig szóló szerződést fog majd kötni a klubbal.

A Dortmund 140 millió eurót szeretett volna kapni, várhatóan 100-120 millió között tudják majd lezárni a felek az ügyletet.

A Real Madrid nem akarja sokáig húzni az igazolást, így az idény végéig valószínűleg bejelentik a megállapodást. Viszont addig nem, amíg tart a német bajnokság. A Dortmund esélyes még a bajnoki címre, így nem akarják megzavarni a fejeket a hajrában.

Korábban úgy tűnt, a Liverpool és a Manchester City lehet a befutó, de a Liverpool néhány hete jelezte, kiszáll a dologból, túl sokba kerül számukra a játékos. De leginkább azért, mert a középpályát olyan szinten kell átalakítaniuk, hogy egy játékos nem lenne megoldás. Ezt a pénzt több játékosra költenék.

A Marca szerint már a Manchester City is kiszállt az átigazolási harcból, mivel a játékos lényegében eldöntötte, a Real Madridban folytatná.

Persze, meg kell még várni a hivatalos bejelentéseket, amire hetek múlva kerülhet sor.