A Liverpool kiszáll a Bellinghamért vívott átigazolási küzdelemből

Szinte biztos, hogy Jude Bellingham nem lesz a Liverpool játékosa a nyáron, a Vörösök más irányban keresgélnek

 

Sokáig szerepelt a Liverpool is azon csapatok listáján, akik szeretnék a nyáron szerződtetni Jude Bellinghamet a Dortmundtól. A Sky szerint viszont most már egyértelmű, hogy Kloppék nem fogják megszerezni az angol válogatott játékost.

 

Az ok kettős: Egyszer amiatt, mert Jude Bellingham ára mindent együttvéve, jóval 100 millió euró fölött lesz.

A másik ok, hogy egy játékos nem oldja meg a problémáikat, legalább két középpályást igazolnának a nyáron, így ezt a pénzt nem egy labdarúgóra, hanem többre költenék el.

Az angol lapok szerint ettől függetlenül így is veretes a névsor, kik kerülhetnek a Liverpoolhoz a nyáron:

Declan Rice (West Ham United)

Moisese Caicedo (Brighton)

Matheus Nunes (Wolves)

Nicolo Barella (Inter)

Ryan Gravenberch (Bayern München)

 

A listát nézve egy rutinosabb és egy még nagyon fiatal, de azért már bizonyított játékos szerződtetése várható a Liverpooltól a középpályára.

Bellinghamért állítólag a Real Madrid és a Manchester City küzd a leginkább, de hírbe hozták már vele kapcsolatban a Manchester Unitedet és a Chelseat is.

Az elemzések viszont azt mutatják, nem kizárt, hogy a középpályás végül marad még egy évet a Dortmundnál, abban az esetben, ha a németek tudnak vele hosszabbítani. A Real Madrid fiatalításon esik át, de jövőre még marad Modric és Kroos is nagy valószínűséggel, így számukra sem égetően fontos a szerződtetése. De a spanyolok korábban jelezték, csak akkor igazolják le, ha a játékos is jönni akar, a csapaton belüli fizetési hierarchiát nem fogják megbontani miatta.