Fehérvár: Bartosz Grzelak az új edző

Juhász Roland, Bartosz Grzelak
A képen Juhász Roland sportigazgató és a frissen kinevezett vezetőedző, Bartosz Grzelak látható (fotó: molfehervarfc.hu)

A Fehérvár bejelentette az új edzőt, a svéd Bartosz Grzelak irányítja az első csapatot

 

A lengyel származású svéd Bartosz Grzelak váltotta a Huszti - Toldi kettőst a Fehérvár kispadján.

 

Az 1978-ban, Szcecinben született Bartosz Grzelak utoljára a svéd AIK Solna edzője volt, ahonnan 80 mérkőzés után, 2022. augusztusában távozott.

“Kétségtelenül nehéz helyzetben van most a csapat, ezzel együtt is izgatottan és büszkén várom azt, hogy elkezdhessem a munkát a Vidinél. Nincs itt az ideje annak, hogy a hosszútávú terveinkről beszéljünk, a jelenben kell élnünk és dolgoznunk - a feladat mindenki előtt ismert." - mondta a molfehervarfc.hu-nak a kinevezése után.

"2020-ban az AIK-nél kicsit hasonló szituációban vettem át az irányítást, az a tapasztalatom, hogy ilyenkor az a legfontosabb, hogy az egész klubnak, minden játékosnak, stábtagnak és munkatársnak egy irányba kell húznia és közösen kell mindent megtennünk azért, hogy elérjük a célunkat."

"Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a szezon előtt mindenkinek nagyobb elvárásai voltak a csapat szereplésével kapcsolatban, de ezt most már félre kell tenni, mindent elkövetek majd azért, hogy eredményesebben szerepeljen a Vidi és a közben a játékosok is fejlődjenek egyénileg!”