Bolla összeszedte magát a klubcsapatában

Bolla Bendegúz úgy érzi, azért kaphatott behívót a válogatottba, mert összeszedte magát a klubcsapatában

 

Bolla Bendegúz szerint a válogatott labdarúgók már nagyon várták, hogy újra együtt legyen a keret, ő személy szerint pedig úgy gondolja, ha az edzéseken megfelelően teljesít, bizalmat szavazhat neki Marco Rossi szövetségi kapitány a soron következő mérkőzéseken.

 

"Hosszú idő után újra együtt a csapat, úgy gondolom, mindenki nagyon várta már. A második meccsünk már tétmeccs lesz, előtte, a felkészülési mérkőzésen próbálunk majd azzal a taktikával játszani, amellyel a bolgárok ellen szeretnénk" - mondta Bolla a hétfői sajtótájékoztatón, Telkiben.

A válogatott csütörtökön az észteket, jövő hétfőn pedig az első Eb-selejtezőn a bolgárokat látja vendégül a Puskás Arénában.

Bolla, a svájci Grasshoppers 23 éves, védőként és középpályásként is bevethető játékosa kiemelte, a csapat esélyes a továbbjutásra a csoportjából, a szurkolók győzelmeket várnak, de nem lesz egyszerű elérni a célt.

"Kicsit más lesz a felállás az előző mérkőzésekhez képest, azokon ugyanis úgy mentünk ki, hogy papíron nem mi voltunk az esélyesek. Most viszont mi számítunk annak, de ennek nem hiszem, hogy nyomást kellene jelentenie" - utalt arra, hogy az elmúlt időszakban a válogatott magasabban jegyzett csapatokkal mérkőzött az Európa-bajnokságon, illetve a Nemzetek Ligájában.

Saját magáról annyit jegyzett meg, hogy klubcsapatában sikerült összeszednie magát, ennek is köszönhető, hogy itt van a nemzeti csapattal, most pedig elsősorban rajta múlik, hogy milyen szerep jut majd neki.

 

forrás: MTI