Antonio Conte jövő héten tér vissza a Spurs kispadjára

Antonio Conte a műtétje után végre ténylegesen visszatérhet a klubjához, vasárnaptól már ő vezeti az edzéseket, utána pedig meccselhet is

 

Cristian Stellini, Antonio Conte segítője, a Wolverhampton Wanderers elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy Antonio Conte vasárnap tér vissza a csapathoz, vagyis a jövő héten, már a kispadon lesz.

 

Antonio Contét február elején epekővel műtötték, ami után túl hamar tért vissza, így orvosai és a családja kérésére hosszabb pihenőt iktatott be. A Milan ellen elveszített Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első felvonása után Olaszországban maradt, és azóta Stellini irányította a csapatot.

A szurkolóknál egészen jó jelnek vették Stellinit a kispadon, hiszen vele nyert a csapat a Manchester City, a West Ham és a Chelsea ellen is a bajnokságban, viszont a Championshipben szereplő Sheffield United kiverte őket az FA-Kupából, vagyis megszakadt a jó sorozat.

Antonio Conte így a Wolves elleni szombati bajnokin még nem lesz a kispadon, viszont a Milan elleni londoni visszavágón nagy valószínűséggel már a rutinos mester vezetheti a csapatát.