Nem sír Enzo Fernández után a Benfica elnöke

Rui Costa keményen reagált Enzo Fernandez eligazolására, az argentin nem valószínű, hogy játszik még a portugál klubnál

 

A téli átigazolási időszak legdrágább játékosa Enzo Fernandez volt, a Chelsea kivásárolta a szerződéséből a 120 millió eurós játékost a zárás előtti utolsó pillanatokban.

 

Rui Costa, a Benfica elnöke beszélt a kialakult helyzetről, nem volt végül sok beleszólásuk, a hatalmas bevétel pedig csak-csak kárpótolja majd őket.

"Enzo Fernandez nem akart a Benficánál maradni. Nem adott esélyt nekünk. Minden tőlem telhetőt megtettem, szomorú vagyok, de nem fogok sírni egy olyan játékosért, aki nem akart maradni."

"Amikor a Chelsea bejelentkezett, lehetetlen volt változtatni az elképzelésén. A határidő napján megállapodásra jutott, hogy nyáron eladjuk Enzót a Chelseanek, de nem akart maradni. Attól a pillanattól kezdve, hogy Enzo rájött, a Chelsea kifizeti a kivásárlási összeget, könyörtelen volt. Próbáltunk ragaszkodni hozzá, de a játékos nem mutatott nyitottságot a Benficánál való folytatásra."

"Azt javasoltam a Chelseanek, hogy maradjon nyárig, alacsonyabb áron, de a játékos nem akarta a Benficánál folytatni. Ekkor azt mondtam: Nem játszhat tovább a Benficában! Nem sírok olyan játékosért, aki nem akarja felvenni a mezünket."

Enzo Fernandez már bemutatkozott a Chelsea színeiben, a Fulham elleni gólnélküli döntetlennel.