Mourinho pirosat kapott, megvan a Cremonese első győzelme

José Mourinho, AS Roma
José Mourinho reklamálásért kapott pirosat, a csapata ugyan tudott nélküle is egyenlíteni, de végül vereséget szenvedett a Roma. A Cremonese első győzelmét ünnepelhette a bajnokságban.

José Mourinho pirosat kapott a Cremonese elleni vesztes mérkőzésen

 

A Cremonese megszerezte első győzelmét a bajnokságban, éppen az AS Roma ellen. Erre a 24. fordulóig kellett várni. A hazaiak 2-1-re nyertek a Roma ellen. José Mourinhót még a második félidő elején állította ki a játékvezető.

 

A második félidő első valamire való momentuma volt Mourinho kiállítása. Csak azt lehetett látni, hogy a portugál mester a negyedik játékvezetővel beszélt. Valószínűleg kemény dolgokat mondhatott, ha Piccinini játékvezető kiállította ezért.

Az olasz lapok szerint Mourinho egy les miatt reklamált a negyedik játékvezetőnél, aki állítólag úgy reagált, amire Mourinho felkapta a vizet, majd jött a piros.

Mourinho a lelátóról nézte végig a mérkőzést, és lapokra írva küldte az utasításait a stábnak. Érdekesség, hogy nem egyedül ült ott, hanem a korábban eltiltott segédedzőjével együtt, Salvatore Foti-t még az olasz kupában állították ki, éppen a Cremonese elleni kiesés során.

 

SERIE A, 24. FORDULÓ

2023.02.28., KEDD 18:30

CREMONESE - ROMA 2-1

G.: Tsadjout 17, Ciofani 83 (11-es) ill., Spinazzola 71