Bognár György visszatért Paksra

Waltner Róbert menesztése után Bognár Györgyöt jelentette be a Paks, vagyis Bognár visszatért a Paks kispadjára

 

A zöld-fehér klub honlapjának keddi beszámolója szerint a 61 éves szakember 270 nap után tért vissza a csapathoz, amelyet 2020 szeptembere és 2022 májusa között irányított úgy, hogy ebben az időszakban messze a legtöbb gólt szerezte a Tolna vármegyei együttes.

 

"Jó érzésekkel jöttünk vissza, nagyon szeretünk Pakson dolgozni és a hétköznapok is mindig nagyon jók voltak. A társaság, a csapat és a játékosok hozzáállása is mindig kitűnő volt meccseken is, edzéseken is, úgyhogy csak jó emlékeink vannak Paksról" - mondta az M1 aktuális csatornának a 61 éves szakember, aki minden mérkőzését nyomon követte korábbi együttesének.

A tréner azt is hozzátette, hogy nem érte váratlanul a klub vasárnapi megkeresése, amelyet szinte azonnal elfogadott és másnap már a részleteket is megbeszélte a vezetőséggel.

Bognár az előző szezon után a másodosztályban szereplő MTK Budapestnél dolgozott, majd októberben közös megegyezéssel bontott szerződést a fővárosi klubbal.

A Paksi FC 19 forduló után 23 ponttal a hetedik helyen áll az OTP Bank Ligában és szombaton a Mezőkövesdet fogadja majd.

 

forrás: MTI