Zaniolo januárban távozhat Rómából

Nicolo Zaniolo távozása újra téma a Románál, úgy tűnik a fővárosi klub most már tényleg elengedné

 

Nicolo Zaniolo az olasz labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége a posztján, de hullámzó a teljesítménye, és belekerült egy nem előremutató spirálba, miközben José Mourinho elvárásainak nem tud megfelelni.

 

Zaniolo iránt már a nyáron is volt érdeklődés, de végül maradt a klubjában, most viszont nagyon úgy tűnik, már januárban távozhat.

A Roma 40 millió euró körüli összeget szeretne érte kapni, érdeklődés is van iránta, de nem tudni, milyen konstrukcióban tudnak megállapodni a felek.

A Tottenhamet hozzák vele kapcsolatban hírbe a legtöbbször, hiszen olasz edző, olasz sportigazgató dolgozik a londoni klubnál, ráadásul szívesen látnák a keretben. A Tottenham többek között éppen támadni képes középpályást, szervezőt, vagy akár csatárként is használható játékost keres.

Viszont a Spurs januárban nem fizetne érte teljes összeget. A terv kölcsönvétel opciós vásárlási joggal, esetleg kölcsönvétel és fix vásárlás kikötése bizonyos mérkőzésszám után. Ennek azért is lehet létjogosultsága, mert Zaniolo sérülékeny játékos, az angol bajnokság egy másfajta terhelést követel meg, mint az olasz.

Állítólag még a West Ham is figyeli a helyzetet, több olasz játékos is van a keretben, valamint a Borussia Dortmund és a Bundesliga lehet még menekülési útvonal a számára.