Matheus Nunest nézte ki a Liverpool

A Wolverhampton középpályásával erősítene a Liverpool

 

A Liverpool az utóbbi évek legpocsékabb idénykezdetét éli, érzik is, kell középpályás a keretbe. Matheus Nunes az új kiszemelt.

 

A beszámolók alapján Matheus Nunest viszont nem most télen igazolnák le, hanem csak nyáron. A Liverpool fő célpontja Jude Bellingham, de a Dortmund középpályását a Real Madrid is vinné. Igaz, a spanyolok egy bizonyos összeg fölé nem fognak menni, árharcba nem akarnak belebonyolódni. Úgy vélik, ha a játékos jönni akar hozzájuk, akkor azért igen jó ajánlatot tudnak nyújtani felé. Vagyis a Liverpoolnak is van bőven mozgástere, bár az nem biztató a vörösök számára, hogy a Bajnokok Ligája szereplés egyáltalán nem biztos a következő idényben.

De nem csak abban az esetben lesz szükségük középpályásra, ha lecsúsznának Bellinghamről. Nagyon úgy néz ki, hogy az idény végén Keita, de Oxlade-Chamberlain is távozhat.

Érdekesség, hogy a Liverpool az FA Kupába éppen a Wolverhamptonnal játszik. Így nem csak a bajnokságban, hanem a kupában is megnézhetik közelről, játék közben is a kiszemelt Matheus Nunest.

Az FA Kupa harmadik körében Liverpoolban 2-2-es döntetlent játszottak a felek, ezért megismételt mérkőzésre kényszerülnek, de most a Wolves otthonában. Nunes az első mérkőzésen csereként lépett pályára, a gólszerző Guedest váltotta.

Wolves - Liverpool időpont

2023.01.17., Kedd 20:45