Manchester United: Joao Félix érkezésének nem mindenki örülne

A Manchester Unitedban köthet ki Joao Félix, de nem biztos, hogy ő a megoldás a jelen problémáira

 

Joao Félix lényegében engedélyt kapott a távozásra az Atletico Madrid vezetőségétől, persze csak akkor, ha megfelelő ajánlat érkezik a klubhoz. Várhatóan az angol bajnokságban fog kikötni. A legújabb verzió szerint a Manchester United lehet az egyik érdeklődő.

 

A Mirror szerint kölcsönben vinné a Manchester United Félixet, és az első ajánlatukat már visszautasította az Atletico Madrid. Az angolok 3 millió fontot ajánlottak és állnák a játékos bérét.

A spanyolok viszont legalább 9-10 millió fontot szeretnének kapni, ha csak kölcsönbe vinnék a játékost, valamint kötelező vásárlást is kikötnének, ami 70 millió font lenne az idény végén.

Az Arsenal is érdeklődik a portugál játékos iránt, de lehetett hallani már a Chelseat is, mint lehetséges kérőt.

Az Atletico Madrid kész tárgyalni Alejandro Garnacho szerződtetéséről cserében, aki korábban az Atletico Madrid utánpótlásán nevelkedett.

Viszont Patric Evra véleménye szerint nem Joao Félix jelenleg a megoldás a klub problémáira.

"Játszhatunk Martiallal, Garnachóval, Rashforddal, de nekünk egy "gyilkosra", egy igazi gólszerzőre van szükségünk. Nem érdekel, hogy jól teljesítenek, gólokat akarok tőlük. Ezért gondolom, hogy nem Joao Félix a megfelelő típusú játékos, akire most éppen szüksége van az Unitednek. Nem akarom, hogy a Manchester United gyönyörűen nézzen ki. Az olyan játékosokkal, mint Félix, az emberek azt fogják mondani, milyen szépen játszunk. De engem ez nem érdekel. Most éppen olyan valakire van szükségük, aki azért jön, hogy csak gólokat szerezzen."