Laidouni az Union Berlin játékosa lett

Laidouni, Union Berlin
Aissa Laidouni a Ferencvárosból az Union Berlinhez igazolt. (fotó: fc-union-berlin.de)

Aissa Laidouni az Union Berlinbe igazolt, ahol Schafer András csapattársa lesz

 

Két és fél év után távozik Aissa Laidouni a Ferencvárostól. A tunéziai válogatott középpályás rengeteget fejlődött az évek alatt, ráadásul a végén még a világbajnokságon is meghatározó játékosa volt válogatottjának.

 

A 26 éves játékos távozása nagy érvágás a Ferencvárosnak, viszont összességében egy pozitív képet mutat a klubról, hiszen újabb játékosnak sikerült innen top ligába lépnie. Ezzel továbbra is vonzó lehet több játékos számára, esetleg megkönnyítve az átigazolást. De azt is jelzi, hogy jó teljesítménnyel el lehet érni még magasabb szinteket is. A Ferencvárosnál Laidouni nem csak a bajnokságban mutatta meg a képességeit, hanem bizonyított a nemzetközi kupákban is, részese volt most ősszel a Ferencváros menetelésének az Európa Ligában.

A katari világbajnokságon Tunézia színeiben lépett pályára, három csoportmérkőzésen is kiemelkedőt nyújtott, a Dánia elleni gólnélküli mérkőzésnek a legjobbjának választották, ami jól értékelte középpályás munkáját.

"Minden profi labdarúgó álma, hogy a világ egyik legjobb bajnokságában játsszon" - mondta Laidouni a megállapodás után. "Szóval nagyon boldog vagyok, hogy a Bundesligában bizonyíthatok. Mindaz, amit eddig láttam és hallottam, az Union egy barátságos, de egyben szenvedélyes és ambiciózus klub is. Meggyőződésem, hogy jól be fogok illeszkedni, mindent bele fogok adni, hogy sikeres legyek az Unionnal."