Keylor Navas iránt a Premier League-ből érdeklődnek

Keylor Navas
Keylor Navas a PSG-ben már nem nagyon jut szerephez, a Nottingham Forest vele helyettesítené a sérült Dean Hendersont, kölcsönben vinnék Navast.

Keylor Navas távozhat télen a PSG-től, a Nottingham Forest mentené vele a helyzetét, sérülés miatt keres az újonc új kapust. De középpályás is érkezhet a játékost számolatlanul igazoló klubhoz.

 

A Nottingham Forest furcsa utat választott azért, hogy bent maradjon a Premier League-ben. A Championshipből feljutó klub átigazolásait már nem lehet követni. Két csapatnyi játékos érkezett már a klubhoz, és még nem álltak le, Keylor Navas és Roberto Gagliardini is a kiszemeltek között.

 

A Nottingham Forest érdeklődik Keylor Navas iránt. A Real Madrid korábbi kapusa, a 36 éves Navas jelenleg a harmadik számú választás a PSG-nél, mivel Donnarumma és Sergio Rico is előbb kap lehetőséget, mint a rutinos Bajnokok Ligája győztes kapus.

A Forest Dean Henderson sérülése miatt keres új kapust, a Sky szerint kölcsönben próbálják elhozni Párizsból Navast.

A középpályára pedig Roberto Gagliardinivel próbálnak erősíteni. Az Inter középpályása a nyáron szabadon igazolható lesz, januárban megpróbálják elhozni a 28 éves labdarúgót, vagy legalább már most megállapodni egy júliusi átigazolásról.