Gyönyörű szabadrúgással mentett pontot a Palace a Manchester United ellen

Erik ten Hag
Erik ten Hag feszülten veszi tudomásul a bekapott gólt

Az utolsó pillanatokban mentett pontot a Crystal Palace a Manchester United ellen

 

A Premier League 7. fordulójából pótolt mérkőzésen fogadta szerda este a Crystal Palace a Slhurst Parkban a Manchester Unitedet, úgy tűnt a vendégek pontokkal távoznak, de végül döntetlen lett a vége.

 

A Manchester United egy szép támadás végén szerezte meg a vezetést a 43. percben. Christian Eriksen vette észre, hogy a tizenhatosra érve Bruno Fernandes üresen áll, így balról nem fejesre tekert, hanem visszapasszolt a portugál csapattársnak, aki gyönyörűen tekert a kapu bal oldalába.

A második félidő vége is tartogatott egy gólt, Olise jó harminc méterről tekert szabadrúgásból a kapuba. Hiába ugrott fel a sorfal, hiába vetődött De Gea, a labda a bal felső ficakban kötött ki, a felső lécről pattant a hálóba.

A ráadás perceiben volt még egy Casemiro helyzet, a szögletből beérkező labdát három méterről nem tudta a kapuba irányítani, a combjával tudott csak a labdába érni, amely tovább csúszott és elkerülte a kaput. Majd még a lefújás előtt Zaha törhetett majdnem egyedül kapura, de Wan-Bissaka elképesztően jó ütemben csúszott be és kanalazta el Zaha elől a labdát.

A döntetlennel a Manchester Unitednek már 39 pontja van és a harmadik helyen áll, a Crystal Palace maradt a 12. helyen

 

PREMIER LEAGUE, 7. FORDULÓ

2023.01.18., SZERDA 21:00

CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED 1-1

G.: Olise 90+1 ill., Bruno Fernandes 43