Az Arsenal megállapodást kötött a Brightonnal - sajtóhír

Az Arsenal és a Brighton megállapodott egymással, sajtóhír

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Arsenal és a Brighton tárgyal egymással Leandro Trossard szerződtetéséről.

 

Az Athletic információja szerint közben a két klub megállapodásra jutott egymással. Az Arsenal 27 millió fontot fog fizetni a szélsőért.

A 28 éves belga válogatott játékos azok után került előtérbe a londoni klubnál, miután lecsúsztak Mudrik szerződtetéséről.

Trossard januárban összeveszett a klubjával, De Zerbi, az edző nyilvánosan kritizálta az edzéshez való hozzáállását, de ettől függetlenül nem tiltotta el a csapattól, csak nem játszatta.

Trossard az átigazolási időszakban jelezte, távozni szeretne, miközben a klubja nem titkolta, ha megfelelő ajánlat érkezik érte, akkor mehet.

A játékos szerződése a nyáron lejár, de egy évvel meghosszabbítható a Brighton részéről, így éltek is volna a lehetőséggel.

Az Arsenal Mudrikról ugyan lecsúszott, de úgy látszik Trossard esetében már határozottabban tudott lépni. Az is tény, hogy jóval olcsóbb a belga, mint az ukrán szélső.

Azért várjuk még a hivatalos bejelentést, hiszen Mudrik esetében is biztosnak tűnt a dolog. De most nem 100 millió euróról van szó, hanem nagyjából 30 millióról.