A Real Madrid közleménye

A Real Madrid cáfolja a sajtóban megjelent híreket a kupamérkőzéssel kapcsolatban

 

A Real Madrid közleményt adott ki a Marca cikkére reagálva.

 

"Tekintettel a Marca címlapján megjelent információkra, amelyek szerint a Real Madrid CF megtiltja a vendég csapatmezt viselő szurkolók belépést a stadionunkba, a Real Madrid a következőket kívánja kifejezni:

1. Ez az információ kategorikusan és teljesen helytelen. A Real Madrid soha nem tagadta meg a belépést a Santiago Bernabéu stadionba az idegenbeli mezt viselő szurkolóktól. Ez mindig is így volt, ezt láthattuk minden stadionunkban megrendezett mérkőzésen, és ez így lesz a továbbiakban is.

2. Ami a Real Madrid által az Atletico de Madrid rendelkezésére bocsátott jegyek számát illeti a következő mérkőzésre, klubunk szeretné tisztázni, hogy az Atletico de Madrid rendelkezésére bocsátott jegyek száma megegyezik azzal a számmal, amelyet a Real Madrid kap, amikor ellátogat a Metropolitano Stadionba, a két klub által az egymással fennálló kiváló kapcsolat keretében kötött megállapodásnak megfelelően.

3. A Real Madrid azt is szeretné rögzíteni, hogy a Santiago Bernabéuban a jegyek értékesítése és átadása mindig és mindenkor megfelelt a különböző versenyekre vonatkozó hatályos előírásoknak.

A Real Madrid azt reméli és várja, hogy a soron következő derbi a futball ünnepe lesz, amit semmi és senki sem szennyezhet be teljesen hamis információkkal."

 

Real Madrid - Atletico Madrid időpont:

2023.01.26., Csütörtök 21:00

Spanyol Kupa negyeddöntő