Manchester United: Jadon Sanchóval külön foglalkozni kell

Jadon Sancho nem került ki a Manchester United keretéből, csak külön foglalkozást írt elő a számára Erik ten Hag

 

A Manchester United szurkolói aggódva figyelhetik, mi történt Jadon Sanchóval, hiszen látják a formahanyatlást, azt, hogy nem került be az angol válogatott vb-keretébe, valamint nem utazott a Manchester Uniteddel az andalúziai felkészülésre sem.

 

Jadon Sancho Hollandiában készül, ahol egyéni edzésprogram keretében fizikálisan és mentálisan is próbálják újra versenyképes szintre hozni.

Jadon Sancho már-már rekord-közeli összegért érkezett a Manchester Unitedhez 2021 nyarán. A Dortmundban még nagyszerűen teljesített, de a fiatal játékosnak úgy látszik nagy teher volt a Manchester United. Az edzőváltások mellett keményen küzdenie kell a kezdő helyért is, és úgy tűnik, első körben nem sikerült megugrania az elvárt szintet.

Sanchónak ugyan voltak jó mérkőzései, de az idény előrehaladtával egyre rosszabb volt a teljesítménye, láthatóan mentálisan is elveszítette az önbizalmát.

Viszont látható, hogy a több mint 70 millió fontért érkező támadó kezét nem engedi el a klub, Erik ten Hag a külön edzésmunka után minél hamarabb várják vissza a játékost a keretbe.

Mivel még hosszú az idény, lesz lehetősége bizonyítania. De ott van a keretben Martial, valamint a szintén egy hosszabb hullámvölgyből magához térő Rashford, nem lesz automatikusan helye a kezdőben, meg kell majd érte küzdenie.

A Manchester United viszont várhatóan fog támadót igazolni, mivel a világbajnokság alatt szerződést bontottak Cristiano Ronaldóval, így a portugál támadó helyére új csatár érkezhet.