Enzo Fernandez sok klubvezetőt levett a lábáról

Januárban Enzo Fernandezért fognak sorban állni a klubok, de nem lesz egyszerű az argentin középpályás szerződtetése

 

Enzo Fernandez neve természetesen eddig sem volt ismeretlen, de a 21 éves középpályás az argentin válogatott katari szereplésével végleg kivívta az elismerést. Amellett, hogy világbajnok lett, megkapta a torna legjobb fiatalja címét is, vagyis tevékeny részt vett abban, hogy az argentin válogatott a csúcsra jusson.

 

Enzo Fernandez jelenleg a Benfica játékosa és 120 millió eurós kivásárlási árral rendelkezik. A portugál klub a télen nem nagyon szeretné elengedni a középpályást, hiszen nem jó kulcsjátékost veszíteni idény közben.

Pedig spanyol és angol klubok fognak a kegyeiért küzdeni.

A Real Madrid alapvetően Jude Bellinghamet nézte ki, de úgy tudni, hogy 100 millió euró fölötti összeget nem akartak érte fizetni, a százmillióra taksált játékos átigazolása is inkább 130 millió körüli összegre mehet fel, így a spanyol óriás olcsóbb megoldás felé fordult. Ezért merült fel Enzo Fernandez neve, de közben a csupaszív középpályás világbajnok lett, és szinte az összes top csapat listájára felkerült.

Angliában Fernandezt a Liverpool vinné nagyon, a Vörösök középpályás sorát komolyan erősíteni szeretné Jürgen Klopp. Kérdés, hogy belefér-e a keretbe a 120 millió eurós kivásárlási ár.

Egy biztos, Enzo Fernandeznek jó dolga van, válogathat majd az ajánlatok közül.