Enzo Fernandez csak kivásárlási áron vihető

A Benfica nem akarja eladni télen a fiatal világbajnok középpályását, komoly árat kérnek érte

 

Enzo Fernandez eladó, de csak akkor, ha a kivásárlási árát megfizetik. A Benfica friss világbajnok középpályása iránt több klub érdeklődik, de a portugálok nem akarják könnyen elengedni.

 

A Times szerint Rui Costa, a Benfica elnöke kitart amellett, hogy az argentin középpályás csak kivásárlási áron vihető, ami 120 millió euró.

A Benfica döntése is érthető, hiszen a Bajnokok Ligája szereplés számukra is fontos. Viszont valószínűleg azzal is tisztában vannak, hogy a világbajnokság adta lendület nem tudni mennyi ideig tart majd ki, hiszen most még mindenki elalélt állapotban emlékezik Enzo Fernandez játékára.

Vagyis most télen még igen magas összeget kérhet érte a Benfica, míg nyáron talán már egy fokkal kevesebbet. A megfelelő arányt kell eltalálnia a feleknek, ha üzletet akarnak kötni.

Angliából a Chelseat emlegetik vele kapcsolatban a legkitartóbban, a nyáron nagy változások várhatók a középpályás sorban a londoni klubnál. Így, ha gyorsan és határozottan lépnek, akkor hosszú távra szerezhetnek kulcsjátékost.

A Real Madridról is lehetett már hallani, mint érdeklődő, de a spanyolok fő kiszemeltje Bellingham. Valamint Carlo Ancelotti a Valladolid elleni bajnoki előtt elárulta, nem terveznek januárban új játékost igazolni.