Újabb játékos érkezhet a Juventustól a Tottenhamhez

Bentancur és Kulusevski után újabb játékos érkezhet a Tottenhamhez a Juventustól

 

Az előző szezon téli átigazolási időszakában Rodrigo Bentancur és Kulusevski érkezett a Juventustól a Tottenhamhez. A középpályás és a támadó is azonnal kulcsjátékossá vált, és nagy szerepük volt abban, hogy Bajnokok Ligája indulást érő helyen végzett a londoni csapat.

 

Már a nyáron is felröppent a pletyka, további játékos, játékosok is érkezhetnek a Juventustól a Tottenhamhez, úgy tűnik az újabb téli átigazolási időszak közeledte meghozza az első pletykákat is.

A Juventusnak várhatóan további játékosokat kell eladnia ahhoz, hogy rendezze a pénzügyeit, így nem meglepő, hogy újra felröppent Weston McKennie neve a Tottenhammel kapcsolatban. Már a nyáron is vitte volna a Spurs, 34 millió fontos átigazolási összegről lehetett hallani, de az utolsó pillanatokban még sem jött össze az üzlet. Paul Pogba sérülése miatt McKennie átigazolása meghiúsult, a Juventusnak szüksége lett a középpályásra.

McKennie mellett még Adrien Rabiot nevéről hallani. A francia középpályás szerződése lejár a nyáron, nem tudni, hogy hosszabbít-e, vagy a távozás mellett dönt. Rabiot sokáig a tudása alatt játszott, így kellemes csalódás volt a torinói klub számára, hogy a világbajnokság előtti időszakban meghatározó játékossá tudott válni. Igaz, ezzel egyúttal eladhatóvá is vált. Viszont az évekig mutatott gyenge játék miatt bizonytalan lehet az átigazolása. Rabiot egyelőre a világbajnokságon is meghatározó alakja tud lenni a francia válogatottnak.

A Tottenham idei szezonját látva, a szárnyvédők posztján szenvednek hiányt, McKennie inkább középső középpályás, bár a jobb oldalon is bevethető játékos. Rabiot is inkább középső középpályás, viszont a bal oldalról is képes játszani.