Sikerül a Wolvesnak elcsábítani két játékost a Real Madridtól?

A Wolverhampton frissen kinevezett spanyol edzője a Real Madridból erősítene

 

Julen Lopetegui lett a Wolverhampton Wanderers új vezetőedzője, a spanyol szakember utoljára a Sevillánál dolgozott, míg előtte volt a Real Madrid edzője is. Az új csapatához az utóbbiból, a Real Madridból vinne játékosokat.

 

Lopetegui állítólag két játékost is vinne, korábban már lehetett hallani, hogy Mariano Diaz a kiszemelt, mivel mindenképpen csatárra van szüksége. Mariano érdekes eset, alig kap lehetőséget a Carlo Ancelottitól, de mivel jó a fizetése, ezért nem nagyon akar váltani. Egyszer már megtette, a Lyonban jól játszott, annyira, hogy a Real Madrid visszahozta, de a csupa-szív játékos azóta sem tudott alapemberré válni. Jó, mondhatni, előtte van Benzema, az utóbbi időben Rodrygo is, viszont nem szabad elfelejteni, ő alapvetően ténylegesen befejező csatár. A Wolves viszont talán meg tudja győzni majd Marianót a váltásra.

Az új név Nacho Fernandez. Nacho leigazolása viszont már egy másik fokozat, ő egy olyan Real Madrid játékos, aki szintén saját nevelésű, és beletörődött, hogy rendre nem ő az első választás a kezdőben, de ha valaki sérült, akkor rögtön rá gondolnak az edzők. Ha kell, akkor középső védő, ha kell, akkor a bal és a jobb szélen is bevethető védő. Nacho nem úgy tűnik, mint akinek baja lenne ezzel, így is rengeteg mérkőzés jut neki évről évre, mert egy akkora klubnál, mint a Real Madrid, rengeteg mérkőzést kell játszani az idény során, az a ritka, ha nem kapsz lehetőséget.

Mariano mondjuk nem kap sok lehetőséget, érthető lenne, ha váltani szeretne. Nacho átigazolása már a meglepő kategóriába tartozna.

Viszont mind a két játékos szerződése lejár az idény végén, Mariano szinte biztosan nem fog újabb szerződést kapni, Nacho esetében a hosszabbításnak van realitása.

A Wolves érdekes lehetőség mind a két játékos számára, a Premier League jelenleg a legerősebb bajnokság, és nem kiegészítő játékosként számítanának rájuk. Lopetegui ráadásul ismeri őket.