Ronaldót nem igazolja le januárban a Real Madrid

Cristiano Ronaldo nem tér vissza januárban a Real Madridhoz, a spanyolok nem szerződtetik

 

Cristiano Ronaldo vihart kavart nyilatkozata után szinte biztosan nem fog már többet a Manchester United színeiben játszani. Profi pályafutása során legalábbis biztosnak tűnik.

 

Megy a találgatás, hol fogja folytatni a portugál csillag, aki jelenleg a világbajnokságra és a válogatottra koncentrál. Úgy tűnik, van két klub, amit ki is zárhatunk. A Real Madrid szinte biztos, hogy nem fogja megváltoztatni a korábbi döntését, vagyis továbbra sem tervezik Ronaldo visszaigazolását.

Jorge Mendes a Marca szerint már nyáron is felvetette, mi lenne, ha az általa képviselt játékos visszatérne a Real Madridhoz, de egykori klubja nem élt a lehetőséggel. Még annak ellenére sem, hogy Karim Benzema sérülése miatt enyhe csatárgondokkal küzdenek. Benzema ráadásul újra megsérült, ezért a francia keretből is kikerült, így nem játszhat a világbajnokságon sem.

Az AS Roma még az a csapat, akit rendre hírbe hoznak Ronaldóval, mert erős a vezetőségben a portugál vonal, de jelezték, sosem volt reális lehetőség a számukra.

Ronaldónak az idény végéig van szerződése a Manchester Uniteddel, heti 500 ezer fontos fizetésért.