Hivatalos: Cristiano Ronaldo távozik a Manchester Unitedtől

A Manchester United bejelentette Cristiano Ronaldo távozását, reagált a játékos is

 

A Manchester United hivatalosan bejelentette, Cristiano Ronaldóval közös megegyezéssel, a távozása mellett döntöttek.

 

Azok után, hogy Ronaldo egy interjúban eléggé beleszállt a Manchester Unitedbe, nem meglepő, hogy a felek útja szétvált. Ronaldónak az idény végéig volt még élő szerződése a klubbal, de mivel azonnali hatállyal távozik, így még idény közben válthat klubot.

A kellemetlenül alakuló utolsó fél idény ellenére a klub a köszönetét fejezte ki, hiszen Ronaldo két időszakot töltött a Manchester Unitedben, összesen 346 mérkőzésen 145 gólig jutott.

A klub jelezte, arra koncentrálnak, hogy Erik ten Hag irányításával folytassa a csapat a fejlődést, és együtt dolgozzanak a pályán való siker érdekében.

Cristiano Ronaldo jelenleg a portugál válogatottal szerepel a világbajnokságon. Viszont a katari világesemény után, már nem a Manchester Unitedhez tér vissza.

 

Majd érkezett Cristiano Ronaldo nyilatkozata a közösségi médiás felületén.

"A Manchester Uniteddel folytatott megbeszéléseink után úgy döntöttünk, közös megegyezéssel felbontjuk a szerződésünket."

"Imádom a Manchester Unitedet és imádom a szurkolókat, ez nem fog a jövőben sem megváltozni. Viszont, úgy érzem, itt a megfelelő idő arra, hogy új kihívást keressek."

"Sok sikert kívánok a csapatnak ebben az idényben, és a jövőben is."