Kuttor Attila visszatért Mezőkövesdre

Újra Kuttor Attila lett a Mezőkövesd vezetőedzője

 

Kuttor Attila 2017 októberétől 2020 novemberéig volt korábban a Mezőkövesd edzője, igen sikeres időszakot töltött a klubnál a korábbi válogatott labdarúgó.

 

Kuttor a 2019/20-as szezont a negyedik helyen zárta a klubbal az NB1-ben, a Magyar Kupában pedig a második helyet szerezték meg. Végül 2020 novemberében távozott a klubtól. A Mezőkövesd hivatalos honlapjának statisztikája szerint 97 mérkőzésen irányította a csapatot, 35 győzelem mellett 25 döntetlen és 37 vereség volt a mérleg.

A Vasast 2021 júniusától irányította, feljuttatta a csapatot az NB2-ből, majd az NB1-ben nem indult rózsásan az idény, így hét forduló után megváltak tőle. De nem kellett sokat várnia, az éppen edzőváltáson áteső Mezőkövesd csapott le korábban már sikeresen náluk dolgozó Kuttorra.

– Nagyon szép három évet töltöttünk itt a kollégákkal, pozitív emlékeket őrzök erről az időszakról. Talán annak a hároméves periódusnak az eredményei is hozzájárultak ahhoz, hogy most újra itt lehetek. Természetesen azért fogok, illetve fogunk dolgozni, hogy a csapat minél eredményesebben szerepeljen a folytatásban – emelte ki Kuttor Attila a klub honlapjának nyilatkozva