Kulusevski a legjobb döntésnek tartja a Tottenhambe igazolást

Dejan Kulusevski a legjobb döntésnek tartja, hogy a Juventusból a Tottenhamhez igazolt

 

 

Dejan Kulusevski a télen került a Juventustól a Tottenhamhez, a legjobb döntésnek tartja a váltást, és nem mellesleg nagyon élvezi a munkát Antonio Contéval.

 

A svéd játékos 2020 nyarán igazolt a Juventushoz, eleinte jól ment a játék, majd az edzőváltás után érett a klubváltás. A másfél évből hat hónapot dolgozott együtt Max Allegrivel. Egyszerűen nem ment neki a játék, elárulta a Gazzettának adott interjúban, miért is váltott és igazolt a Tottenhamhez.

"Nem változtam semmit ezekben a hónapokban. Mindig teljes elkötelezettséggel mentem pályára. A Juventusnál azonban valami nem működött, függetlenül attól, hogy mennyit dolgoztam."

"Bizonyára sok okból nem voltam jó a Juventusban, amikor rájössz, hogy a dolgok nem működnek, nehéz változtatni ugyanabban a környezetben. Az a döntés, hogy elhagyom Olaszországot, a legjobb volt, amit ebben a helyzetben hozhattam."

"Angliában minden jobban megy, a pályán és azon kívül is. Most mindig futballozni és nyerni akarok a csapatomért."

Kulusevski beszélt Contéról, mennyit számít az olasz mester.

"Sokat számít (Conte). Itt megváltozott a testem, különösen az edzőteremben végzett munkának köszönhetően. Minden nap keményen dolgozunk, többet, mint Olaszországban. Szeretem, ahogy itt Londonban dolgozunk. Biztosan az edzőm érdeme. Nagyon boldog vagyok, hogy nála játszhatok."

És politikusan beszélt Allegri és Conte közötti különbségekről.

"Őszintén szólva igen, nem akarom azt mondani, hogy az egyik jobb a másiknál, tisztelem Allegrit és Contét. Mindketten rengeteget nyertek már a pályafutásuk során, de más az elképzelésük a labdarúgásról."

"A Tottenhamnél sokkal többet dolgozunk az edzőteremben, és ott vannak az eredmények. Megváltozott a világom. Azt kell mondanom, hogy soha életemben nem találkoztam olyan motivált emberrel, mint Conte. Ha valaki hozzá hasonló beszél hozzád, behatol a szívedbe."

Kulusevski 29 mérkőzésen 11 gólpassz mellett 6 gólt lőtt eddig a Tottenhamben.