Mayoral a Getaféhoz igazolt, Mariano is távozik?

Borja Mayoral hivatalosan is klubot váltott, Mariano lehet a következő távozó

 

A Real Madrid hivatalosan bejelentette Borja Mayoral távozását, a spanyol támadó a Geteféban folytatja a pályafutását.

 

Hivatalossá vált, Borja Mayoral nem marad a Real Madridnál, nem lesz Benzema cseréje, az állandó játéklehetőség miatt távozik. A Getafe a spanyol lapok szerint 10 millió eurót fizet a támadóért.

Mayoral 2007-ben lett a madridi utánpótlás tagja, játszott az első csapatban is, többek között egyszeres Bajnokok Ligája győztesnek mondhatja magát, míg többször is kölcsönadta a játékost a klub.

Idén nyáron a szokásos lehetőség előtt áll, távozik, vagy kispadozik és alig kap lehetőséget. Újra a távozás mellett döntött, de most nem kölcsönben váltott klubot.

A 25 éves támadó 5 évre írt alá a Getaféhoz.

 

A Real Madridnál még így is várható mozgás a csatársorban, Mariano távozását próbálják elérni, akit a Celta Vigo vinne. Az átigazolási összeggel állítólag nem lenne probléma, viszont a játékos fizetésével már igen. Mariano éppen a jó fizetése miatt sem akar távozni. Az utóbbi négy idényben Zidane és Ancelotti sem igazán bízott benne, a fizetése miatt mégis maradt, és vállalta a csere szerepkörét. Benzema mögött nem nagyon kapott lehetőséget a bizonyításra.

Ha Mayoral után Mariano is távozik, elképzelhető, hogy egy madridi játékos visszatérése történik meg, a szurkolókat a spanyol sajtó rendre megszavaztatja, örülnének-e Raúl de Tomás visszatérésének. A 27 éves csatár állítólag szívesen játszana a Real Madridban és bevállalná a csere szerepét is Benzema mögött.

Halkan érdemes megjegyezni, Benzema még mindig kirobbanthatatlan, de fiatalabb már nem lesz.

Korábban felröppent a formán kívül lévő Timo Werner neve is, akitől a Chelsea szabadulna. De a német csatár esetében várhatóan korábbi klubja, a Leipzig lesz a befutó.