Real Madrid: Két sztárigazolás elég a nyárra

Carlo Ancelotti szetint több játékost már nem igazol a nyáron a Real Madrid

 

 

A Real Madrid nem igazol új játékost a nyáron, Carlo Ancelotti szerint legalábbis nincs szükségük új játékosra.

 

Természetesen, egészen addig, amíg nyitva az átigazolási piac, semmit sem szabad készpénznek venni, hiszen távozhat a keretből még olyan játékos, akit pótolni kellene, de egy Real Madrid szintű csapatnál nem valószínű, hogy olyan játékos távozna a keretből, akit hirtelen pótolni kellene. Az alapemberek nem készülnek a távozásra.

A Real Madrid a nyáron két játékost igazolt, Antonio Rüdiger és Aurelien Tchouameni személyében ráadásul olyan játékosok érkeztek, akik azonnal bevethetők. A védő ugyan középső védő, de akár szélen is bevethető. A középpályás is a középpálya több posztján bevethető, szóval komoly lehetőségei maradnak így is Ancelottinak. Hiába távoztak többen is a keretből, így is tud több taktikát megvalósítani a keretben lévő játékosokkal.

A nyári nagy csalódás, már ha az volt egyáltalán, Mbappé nem leigazolása volt. Benzemának továbbra sincs igazi alternatívája, de ezt kereten belül próbálja megoldani Ancelotti. A szavaiból az derült ki, hogy akár Eden Hazard is lehet csatár, de még azt sem tudni, hogy a kölcsönből visszatérő játékosok maradnak-e a keretben, vagy újra távoznak.

Ancelotti jelezte, idén is bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyerne a csapattal.