Pogba a Juventusnál is sérüléssel kezdi

Paul Pogba a sérüléseit nem hagyta Manchesterben, a Juventusnál is több hetes vár a középpályásra

 

A Juventus közleményben jelezte, Pogba a térdében érzett fájdalmat, és vizsgálatokon eset át, meniszkusz elváltozásokat találtak a jobb térdében.

 

Egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia a francia válogatott játékosnak, további vizsgálatokon esik át, viszont ezért nem is utazott Dallasba a többiekkel.

Az olasz lapok szerint, ha konzervatív kezelés mellett megoldható a probléma, akkor két-három hetet kell kihagynia. Viszont, ha műteni kell, akkor két-három hónapot.

Paul Pogba a manchesteri korszakában is tele volt sérülésekkel, az utóbbi három szezonban nyolc komolyabb sérülést szedett össze, így összesen 72 mérkőzést kellett kihagynia három idény alatt. Az előző szezonban csak 27 mérkőzésen tudott pályára lépni.

Pogba szerződése lejárt az idény végével, nem hosszabbított Angliában, inkább visszatért korábbi sikerei színterére, a Juventusnál bíznak benne, fel tudják építeni újra a francia világbajnokot. Egyelőre nem indul jól a dolog, de ez a sérülése még nem zárja ki, hogy végül sikeres idényt zárjon Torinóban.