Morata utódját keresi a Juventus

Alvaro Morata utódját keresi a Juventus, Angliából érkezhet a pótlás

 

A Juventus nagy valószínűséggel nem tudja megtartani Alvaro Moratát, a pótlásán dolgozik a torinói klub.

 

Alvaro Morata visszatér az Atletico Madridhoz, jelen helyzetben a madridi klubnál folytatja, de még természetesen sok van hátra az átigazolási időszakból, semmi sem biztos.

A Juventus nem érvényesítette a 30 millió fontos opcióját, így a spanyol támadó visszatért az Atletico Madridhoz. Persze nem tudni, hogy próbálkoznak-e megállapodásra jutni a felek, mert Max Allegri nem volt elégedetlen a támadóval.

A Juventus Vlahovic és a nyáron érkező Angel Di María mellé keresne még egy támadót, és ha nincs Morata, akkor valaki másban kell gondolkodniuk.

Jelenleg állítólag Anthony Martial és Timo Werner közül kerülhet ki a befutó. Martial a Manchester United játékosa, a Sevillánál szerepelt kölcsönben az előző idényben, viszont Erik ten Hag a felkészülés során használta a francia támadót és nem is játszott rosszul.

Timo Werner pedig a Chelsea besült igazolása, két éve nem tudja bizonyítani, miért is fizetett érte rengeteg pénzt a londoni klub a Leipzignek.

Míg Spanyolországban úgy gondolják, Memphis Depay lehet a befutó, a Barcelona holland támadója kevés lehetőségre számíthat az új idényben Lewandowski és Aubameyang mögött.