Lukaku akár két évre is az Interé lehet

Romelu Lukaku nem is egy, hanem akár két évre is maradhat kölcsönben az Internél

 

Úgy tűnik nem is csak egy évre állapodtak meg a felek egymással, a Chelsea tavalyi top igazolása visszamenekült az Interhez kölcsönben. Eddig egy évről lehetett hallani, de az angol sajtó szerint már egy következőről is megállapodtak egymással a felek.

 

Múlt nyáron igazolta le a Chelsea az Intertől klubrekordot jelentő 97,5 millió fontért Lukakut, de a belga válogatott támadó nem tudott belesimulni Tuchel rendszerébe, ezért úgy döntött távozni akar. Sikerült is a Chelseanek és az Internek megállapodnia egymással, az Inter kölcsönben visszavitte a támadót.

Érdekesség a játékossal kapcsolatban, hogy az Internél diétáznia kell, vagy legalábbis speciális étrendet kell követnie, amely természetesen nem mehet az erőnléte rovására. Angliában felszedett némi felesleges kilót a játékos, az Internél állítólag jobb állapotban volt egy éve, mikor távozott Londonba, mint mikor visszatért Milánóba.

Korábban is beszélt már erről a témáról, és úgy beszélt magáról, mint aki mindig is robbanékony és izmos játékos volt, de Olaszország egy másik szintre emelte. "Még sosem éreztem magam ennyire erősnek. Más szintre jutottam fizikailag és mentálisan is."

Vagyis az út már ismert a számára, valószínűleg megint központban lesz a táplálkozásában a saláta, a csirkemell, és a tészta.