Juventus: McKennie ezért nem fog klubot váltani

Weston McKennie-t a Tottenham szerette volna leigazolni, de úgy tűnik a Juventus még sem engedi el az amerikai középpályást.

 

Weston McKennie már régóta kiszemelt játékos a Tottenhamnél. A Spurs futball igazgatója, Fabio Paratici az érkezése óta próbálja csábítani a játékost, Antonio Conte edző is szeretné, de úgy tűnik a Juventus nem engedheti el.

 

A Juventus nagyjából 40 millió eurót kaphatna Weston McKennie játékjogáért, de hiába érkezett Paul Pogba a középpályára, még sem tudják elengedni az amerikai játékost. Pogba megsérült, ezért nagy valószínűséggel nem kockáztathatja meg a klub a játékos eladását.

McKennie jelezte korábban, Allegrivel nagyon jó a kapcsolata, az edző bízik benne, és neki, mint labdarúgónak, nagyon fontos ez a bizalom. De természetesen sok a pletyka, sok az érdeklődés.

A Tottenhamnél ideális megoldás lehetne McKennie, mivel középpályás létére nem csak középen bevethető, hanem a jobb oldalon is, akár szárnyvédőként is. Antonio Conte számára a védelem jobb oldala problémás volt az előző szezonban, de közben sikerült leigazolniuk a fiatal angol Djed Spence-t, így már a londoni klubnak sem annyira égető McKennie szerződtetése.

Viszont, ha látnak rá lehetősége, ha a Juventus tud a pótlásáról gondoskodni, akkor biztosan futnak még egy kört a játékos felé, aki fizikális, robbanékony és technikai szinten is pluszt tudna nyújtani a Spursnek.