A Roma egy góllal győzött a Tottenham ellen

Ibanez fejes, Dybala gólpassz, Roma győzelem a Spurs ellen

 

Az Izraelben rendezett felkészülési mérkőzést az AS Roma nyerte. Hiába támadott többet a Spurs, igazán veszélyes helyzetet nem tudott kialakítani az angol csapat, gólt csak lesről szereztek.

 

A mérkőzés egyetlen találata a 29. percben született, Paulo Dybala baloldali szögletből tekert a kapu elé, Roger Ibanez pedig a kapuba fejelt.

A Roma végig jól védekezett, a Spurs pedig csak a hajrában pörgött egy kicsit magasabb fokozaton. Összességében egy nem túl látványos mérkőzésen született olasz győzelem.

A játékvezetés hagyott kívánnivalót, elmaradt egy büntető, a nyolcvanadik percben, amiből egyenlíthetett volna a Tottenham. Az addigra már amúgy is feszült hangulatot tovább gerjesztette az eset.

Annak ellenére, hogy felkészülési mérkőzést játszott a két csapat, meglepően idegesen játszottak a felek, több összefeszülés is volt a játékosok között.

Mindenesetre José Mourinho legyőzte egykori csapatát a Romával, az olaszok egészen stabilan védekeztek a Spurs ellen, bár annyira nem volt nehéz dolguk, mert vagy jól lassították a játékot, vagy egyszerűen csak ennyi volt szombaton a londoni csapat játékosaiban.

A Romában kezdett Dybala az újak közül, míg a Tottenhamnél Perisic mutatkozott be a bal szélen és mozgott biztatóan.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

2022.07.30., SZOMBAT 20:15

TOTTENHAM - AS ROMA 0-1

G.: Ibanez 29