Lukaku visszatérhet az Interhez?

Romelu Lukaku visszatérne az Interhez, sikerül megállapodni a kluboknak?

 

 

A Chelsea és az Inter is hajlik az üzletre, de a londoni klub komoly pénzről lesz kénytelen lemondani, ha engedi visszamenni a belga támadót a milánói klubhoz.

 

A Chelsea 97,5 millió fontot fizetett Lukakuért az Internek a múlt nyáron. A támadó eleinte jól teljesített, de úgy változott a csapat játéka, amibe már nem illett Lukaku, ennek meg is lett az eredménye, csak 26 mérkőzésen lépett pályára és 8 gólt lőtt.

Az Inter kész leigazolni a játékost, de állítólag nem kapkodnak, nem sietik el a megállapodást. Azt a megállapodást, amin szinte biztos, hogy komoly összeget bukik a Chelsea, hiszen az Inter továbbra sem tud sokat költeni játékosra. Már tavaly is csak az anyagi problémák miatt engedték el Lukakut, aki 95 mérkőzésen 64 gólig jutott az olaszokkal, és nagy szerepe volt a bajnoki címben.

Az Inter jelenleg 5 millió eurót fizetne a kölcsönért, a Chelsea legalább 10 millió eurót szeretne, ami egyszerre óriási különbség, de valójában nem olyan nagy jelen esetben.

Lukaku nagy reményekkel tért vissza a Chelseabe múlt nyáron, de már télen lehetett a távozásáról hallani, most nyáron szinte biztosan távozik, már csak az a kérdés, hogy tényleg az Inter lesz a befutó, vagy befut egy váratlan ajánlat.