Bergwijn - Antony csere a láthatáron?

A Tottenham felhasználhatja Bergwijnt Antony leigazolásában

 

Steven Bergwijn szinte biztosan távozik a Tottenhamtől, az angolok megpróbálják a helyére szerződtetni Antonyt, az Ajax fiatal brazil támadóját

 

Steven Bergwijn idénye nem úgy sikerült, mint szerette volna, ugyan lőtt fontos gólokat Antonio Conte irányítása alatt, de nagyon kevés játékpercet kapott, így távozna a holland válogatott támadó.

Bergwijn holland lapoknak elismerte, már a télen is távozni akart, de akkor végül maradt, bízva abban, hátha több lehetőséget kap a játékra. De nem így történt. Érdemes megjegyezni, hogy a holland válogatottal közben rendre gólerősen játszott, valamint sokat játszott. Így komoly kontraszt van a klub és a válogatott szereplés között. Bergwijn távozni akar, mert játszani akar. A PSV korábbi játékosa azt is elismerte, fontos számára a Bajnokok Ligája szereplés, de az mindennél fontosabb, hogy folyamatosan játszhasson, így olyan csapatot keres, ahol játékba lendülhet, játékban maradhat.

Az egyik ilyen klub a számára az Ajax, de Angliából is van iránta érdeklődés, a Brighton és a Crystal Palace is szívesen leigazolná.

Az Ajax szál annyiban érdekes, hogy a Spurs állítólag érdeklődik a brazil Antony iránt, így akár Bergwijnt is beszámíthatnák az átigazolási ügyletbe. A 22 éves brazil szélsővel viszont a Manchester Unitedet is hírbe hozták, már csak azért is, mert az Ajax edzője ebben az idényben már a Manchester Unitednél fog dolgozni, így az Ajax szinte összes alapemberét hírbe fogják hozni a Manchester Uniteddel.

Antony remek idény tudhat maga mögött, sőt kiemelkedőt nyújtott az utóbbi két idényben, mióta a Sao Paulótól az Ajaxhoz igazolt, 78 mérkőzésen 22 gól és 20 gólpassz szerepel a neve mellett.