Bale nem igazol a Getafe-hoz

Gareth Bale véget vetett a pletykáknak, nem igazol a Getaféhoz

 

A nyár egyik slágerigazolása lesz Gareth Bale klubváltása. Az már biztos, hogy távozik a Real Madridtól, de az új klubjáról még nem tudni.

 

Bale szerződése lejár a hónap végével, ingyen igazolható játékossá válik a walesi támadó, aki még biztosan nem hagyja abba a pályafutását, köszönhetően annak, hogy kivezette Walest a világbajnokságra.

Mivel a katari rendezésű világbajnokságon szerepelni akar, ezért játékban kell maradnia, és csapatot keres magának.

Még nem tudni, hol folytatja, mert olyan klubot kell találni neki, ahol játszhat, és amely világszinten tudja tartani. Ezért már több verzióról is lehetett hallani, így volt olyan, ami szerint valamelyik walesi klubhoz tér vissza, mondjuk a Cardiff, amely jelenleg a Championship szereplő, de Bale-ben azért több van, mint az angol második vonal. Így nem lenne meglepetés, ha visszatérne korábbi sikereinek színterére, a Tottenhamhez. A Spurs ráadásul Bajnokok Ligája szereplő is, csak az a kérdés, hogy Antonio Conte elképzeléseibe mennyire fér bele Bale.

Mivel Bale és családja évtizedes szinten jól érzi magát Madridban, ezért merülhetett fel a Getafe. A klub elnöke jelezte, tárgyalásban vannak Bale-ről. Ezt a játékos ügynöke cáfolta, a spanyol lapok szerint azért volt valamilyen tapogatózó megkeresés a játékos közeléből. De a Getafe kicsit érthetetlen húzás lenne Bale részéről...

Most Bale is megszólalt az ügyben és jelezte: "Nem fogok a Getaféban játszani, az biztos."

"Bárhol is fogok játszani, az egy nyer-nyer helyzet lesz, mivel játszani fogok a világbajnokság előtt" - mondta a walesi támadó.