Liverpool: Salah marad, Mané a BL döntő után mondja el

Liverpool: Mo Salah egyértelműsített, Mané még kivár

 

Mohamed Salah és Sadio Mané szerződése a következő idény végén jár le, még nem tudni, hosszabbítanak-e vagy sem. A tárgyalások folynak, és az már biztos, Salah marad a következő idényre is.

 

A Liverpool a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája döntőre készül, de már vége van a bajnoki idénynek, így nyilvánvaló, hogy folyamatosan téma az átigazolás, a hosszabbítás, a játékosok sorsa.

Mo Salah már el is árulta, ő jelenleg a Bajnokok Ligája döntőre koncentrál, és a lényeg, a következő idényben is a Liverpool játékosa lesz. Az, hogy mi lesz akkor, ha lejár a szerződése, az most nem fontos.

Sadio Mané esetében még nem tudni, mit hoz a jövő, nem árulta el a támadó, aki már 120 gólnál jár a Liverpoolban. Az átigazolását firtató kérdésekre majd csak a Bajnokok Ligája döntője után fog válaszolni. Vagyis jelenleg ő is csak a döntőre koncentrál. Majd a döntő után elárulja marad-e, vagy távozik.

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere pedig egyértelműsítette. Nem attól függ a két játékos jövője a klubnál, hogy megnyerik, vagy sem a Bajnokok Ligája döntőt. A játékosok tisztában vannak azzal, mit akarnak. Ők tárgyalnak a játékosokkal, de jelen pillanatban ennek a kérdésnek nincs itt az ideje.

Egyértelmű, a Liverpool vissza akar vágni a Real Madridnak a 2018-as vereség miatt, ahol a Real Madrid 3-1-re nyert a Pool ellen. Amúgy érdekesség, azon a mérkőzésen mind Salah, mind Mané kezdett. Salah viszont a 31. percben megsérült, Ramosszal próbált emberkedni, de a spanyol védőt keményebb fából faragták. Viszont Ramos már a PSG-nél játszik.