Fabregas távozik a Monacótól

Fabregas
Cesc Fabregas nem egy pocsék idénnyel akarja zárni aktív labdarúgói pályafutását

Cesc Fabregas az idény végén távozik a Monacótól, de nem akarja még befejezni a pályafutását

 

Fabregas a sofoot.com-nak adott interjúban beszélt a távozásáról, és arról, miért nem akarja még befejezni.

 

A 35 éves játékos szerződése lejár az idény végén a Monacóval, ahova 2019-ben igazolt, és elismerte, nem fognak hosszabbítani a felek egymással. Amúgy ezt az idényt élete legrosszabb évének tartja, nem csak a pályafutása legrosszabb idénye volt ez a számára. Fabregas rengeteget volt sérül, koronavírus miatt is ki kellett hagynia több mérkőzést, így lényegében alig játszott ebben az szezonban.

"Sokat szenvedtem ebben az évben, és lelkileg is nagyon nehéz volt."

"Hálás vagyok, hogy ez nem 25 évesen, amikor a karrierem csúcsán voltam, hanem 35 évesen történt."

Még nem tudja, hol folytatná a pályafutását, úgy tűnik számára az a fontos, hogy újra élvezni tudja a labdarúgást. Jó emlékekkel akar elbúcsúzni az aktív pályafutásától.

"Hogy őszinte legyek, az elmúlt két hétben már két-három telefonhívást kaptam néhány korábbi edzőmtől, hogy megtudják, mivel szeretnék foglalkozni, szeretnék-e csatlakozni hozzájuk ezen a nyáron edzőként. De ez az év annyira rossz volt, hogy nem tudom befejezni. Tovább akarok játszani. Hálás vagyok a karrieremért, de nem érzem, hogy vége lenne. Csak élvezni akarom a futballt, és továbbra is versenyképes akarok lenni valamilyen szinten."