Bognár György távozik Paksról, az MTK-nál folytatja

Bognár György távozik a Pakstól az idény végével, az MTK-nál folytatja

 

A Fehérvár - Paks 2-2-es mérkőzéssel zárult Bognár György idénye a Paksnál, és úgy tűnik, egyelőre az utolsó mérkőzésén vezette a hatodik helyen záró Paksot. A mérkőzés után az M4 Sportnak nyilatkozva ismerte el, hogy távozik.

 

"Kaptam egy ajánlatot Pakson, és ugye közben tárgyaltam az MTK-val, és nyilván nem tudnak a végtelenségig várni itt, úgyhogy nagy valószínűséggel máshol folytatom."

Arra a kérdésre, hogy miért távozik, a következőt válaszolta Bognár:

"Az MTK ajánlata az, ami számomra érdekes, érzelmi alapon nyilván közel áll hozzám ez a klub, és azt gondolom, hogy tudok segíteni a következő egy-két évben."

 

Korábbi hírek szerint Bognár György várhatóan az MTK sportigazgatója lesz, míg fia, aki a Paksnál másodedzőként segítette a munkáját, lesz a vezetőedző. De még hivatalos bejelentés nem született.

Bognár korábban kilenc évet játszott az MTK színeiben.

Az MTK vasárnap fejezi be a bajnokságot, még nem tudni, hogy bennmarad-e a fővárosi klub, vagy az NB2-ben folytatja. Az MTK a DVSC-t fogadja, és csak győzelem esetén maradhat bent a klub. A Honvéd két ponttal előzi meg az MTK-t a kispestiek a Puskás Akadémiához látogatnak.

Az interjúban jelezte, az MTK - DVSC mérkőzést nem a helyszínen, hanem a tv-ben fogja nézni. A mérkőzést amúgy körkapcsolás formájában az M4 Sport élőben közvetíti.