Manchester United: Bruno Fernandes hosszabbított

Manchester United, Bruno Fernandes
Bruno Fernandes 2026. június végéig szóló szerződést írt alá a Manchester Uniteddel.

A Manchester United és Bruno Fernandes új hosszútávú szerződést kötött egymással

 

A Manchester United hivatalosan bejelentette, Bruno Fernandes 2026. június 30-ig szóló szerződést kötött velük. A megállapodás további egy évvel meghosszabbítható.

 

Bruno Fernandes 2020. januárjában érkezett a Manchester Unitedhez, az óta 117 mérkőzésen 49 gólt lőtt és 39 gólpasszt adott. Vagyis egyértelműen vezérré vált a csapatnál.

Amúgy érdemes megjegyezni, Bruno Fernandes nem csak a klubjában, hanem a portugál válogatottban is fontos szerepet töltött be a héten, az Észak-Macedónia elleni pótselejtező döntőben, az ő két góljával nyertek a portugálok és ezzel jutottak ki a 2022-es világbajnokságra.

"Mióta a Manchester Unitedhez csatlakoztam, különleges kapcsolatom van a klubbal és a csodálatos szurkolóinkkal. Ezt a csapatot figyelve nőttem fel, és arról álmodoztam, hogy egyszer itt játszhatok. Ez az álom most valóság és megtiszteltetés."

"Még két év után is csodálatos érzés kilépni az Old Trafforda, hallani a rajongókat, és gólt szerezni a Stretford End előtt. Igazi kiváltság viselni ezt a mezt, és küzdeni hihetetlen klubunkért."

John Murtough futballigazgató is csupa jót mondott a játékosról.

"Mindenki tisztában van Bruno fontosságával a Manchester United számára. Góljai és gólpasszai fenomenálisak, és rendkívül egyenletesen teljesít, mióta csatlakozott a klubhoz."

"Bruno munkabírása, elhivatottsága és fantasztikus hozzáállása pontosan az, amit szeretnénk egy Manchester United játékostól."