Diósgyőr: Menesztették Kondás Elemért, Vukmir az új edző

Menesztették Kondás Elemért az nb2 második helyén álló Diósgyőr edzőjét, már az utód is megvan

 

Menesztették Kondás Elemért, a labdarúgó Merkantil Bank Ligában második helyen álló Diósgyőri VTK vezetőedzőjét. Az utódja Dragan Vukmir lett.

 

A miskolci klub pénteken a honlapján röviden annyit közölt, hogy a szakembert délelőtt felmentették a munkavégzés alól. Később bejelentették, hogy Kondás helyét a mai naptól Dragan Vukmir veszi át. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező szakember játékosként háromszoros magyar bajnoknak és háromszoros kupagyőztesnek mondhatja magát az FTC, a Debrecen és Honvéd színeiben. Edzőként legutóbb a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát irányította, amelynél csütörtökön felmondott.

A Debrecennel kétszeres magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes Kondás Elemér tavaly május végén szerződött a másodosztályba kiesett együtteshez, mellyel 31 NB II-es mérkőzésen hat vereség mellett 18 győzelmet és 7 döntetlen ért el.

A DVTK hét fordulóval a vége előtt hét ponttal van lemaradva az éllovas Vasastól, s kettővel előzi meg a harmadik Szegedet. Az OTP Bank Ligába az első két helyezett jut fel.

 

forrás: MTI