A PSG a nyáron elengedné Ramost

Sergio Ramos, PSG
Sergio Ramos meg akar küzdeni a helyéért a PSG-ben. A klubvezetés viszont nem zárkózik el a távozásától. Nyáron kiderül, hogy kitölti a szerződését Párizsban, vagy kénytelen új csapatot keresni a Real Madrid korábbi legendája.

Sergio Ramost elküldené a PSG, de a játékos nem biztos, hogy távozna

 

Újabb problémával kell szembenéznie a PSG-nek, Sergio Ramost elengedné a klub, de a spanyol védő nem feltétlenül akar távozni Párizsból. A szerződése jövő nyáron, 2023-ban jár csak le.

 

Sergio Ramost nagy reményekkel igazolta le a Paris Saint-Germain, ingyen érkezett, lejárt a szerződése a Real Madriddal. Mivel Ramos addig húzta a megállapodást, amíg a spanyolok már nem vártak, így távoznia kellett, a PSG pedig lecsapott a lehetőségre.

Florentino Perez a harmincon felüli játékosokkal nem szeret több évre szerződni, így csak egy éves kontraktust ajánlottak a klublegendának számító Ramosnak. Ramos két évre írt volna alá, és végül Florentino Perez még az idény előtt úgy döntött, nem hosszabbít, nem tárgyal tovább, távozhat a 36 éves játékos. Ramosra végül a PSG csapott le, és ott megkapta az áhított két éves szerződését.

A napokban felröppent hírek szerint Ramos már megbánta, hogy húzta a megállapodást, és eltaktikázta magát, nem számított arra, hogy Florentino Perez továbbra is a klubérdekeket szem előtt tartva döntve, tényleg nem ajánl neki két évre szóló szerződést.

Ha Ramos idényét nézzük, akkor lehet azt mondani, Perez jól döntött, hiszen éppen az a baja a PSG-nek a védővel, ami miatt nem akart két évre szóló szerződést adni a játékosnak. Ramos szinte folyamatosan sérült. A franciák nagy vágya a Bajnokok Ligája cím elhódítása lett volna, és ehhez szerződtették le többek között Ramost is, aki a rutinjával, tapasztalatával és kapitányi képességeivel sokat segíthetett volna a trófea elhódításában. Erre Ramos egy mérkőzésen sem léphetett pályára a BL-ben a sérülések miatt. Ráadásul éppen egykori klubja, a Real Madrid állította meg a PSG-t az egyenes kieséses szakaszban...

A Le Parisien értesülése szerint már tájékoztatta a klubvezetés Ramost, hogy ha tud, akkor keressen magának új klubot, és már most nyáron távozhat. Viszont úgy tudni, Ramos nem akar távozni, meg akar küzdeni a helyéért. Párizsban attól is tartanak, hogy a sok sérülésnek köszönhetően nem fognak kérőt találni, Ramos pedig nem fog lemondani a jelenlegi fizetéséről.

A Real Madridnál nem véletlenül nem akartak két évet hosszabbítani vele, hiszen már az utolsó ott töltött idényében is rengeteget bajlódott sérüléssel. Míg olyan játékos, mint pl. Luka Modric, örömmel elfogadta tavaly az újabb egy éves hosszabbítást, tisztában volt azzal, ha jól teljesítenek, akkor a klub úgy is marasztalni fogja őket. Modric pedig sokad-virágzását éli és a csapat motorja tudott lenni idén is.