Kessie egyre közelebb a Barcelonához

Franck Kessie egyre közelebb a Barcelonával való megállapodáshoz

 

Fabrizio Romano értesülései szerint a Barcelona megállapodást készít elő Kessiével, a Milantól távozó középpályással a szóbeli megállapodás már megszületett.

 

Franck Kessié iránt Premier League klubok is érdeklődnek, de a Barcelona ajánlata túl vonzónak tűnik. A fizetése, ami állítólag 6,5 millió euró lenne egy évre, valamint az aláírási összeg mellett, maga a katalán klub és a projekt is tetszik a játékosnak.

A Barcelona illetékesei az utóbbi hetekben Olaszországban jártak és tárgyaltak a játékos ügynökével a megállapodásról. Valamint Xavi Hernandez, a Barcelona edzője is felhívta Kessiét, hogy beszéljenek a Barcelona projektről.

A szerződést még nem írták alá.

Kessié szerződése az idény végén lejár a Milannal, és mivel nem hosszabbított, így ingyen válthat klubot, a kérőknek csak vele és az ügynökeivel kell tárgyalniuk, a Milannal már nem. Kessié iránt többek között a Tottenham is érdeklődött, de úgy tűnik, hogy a védekező középpályást a Barcelona fogja vinni.

A katalánok nem csak Kessié szerződésén dolgoznak, hanem a szintén ingyen igazolható Christensen elcsábításán is. De Azpilicuetát is vinnék a Chelseatől, akinek a szerződése szintén lejár az idény végén. Valamint az Ajax marokkói jobb oldalon bevethető védője, Noussair Mazroui is a listán szerepel. A 24 éves védőnek szintén lejár az idény végén a szerződése.