Vlahovic az ősi rivális Juventusban köthet ki

Dusan Vlahovic az ősi rivális Juventus játékosa lehet

 

Egyre több beszámoló szerint Dusan Vlahovic országon belül vált csapatot, a hírre a lilák szurkolói fenyegetőznek, Vlahovic állítólag fokozott rendőri felügyeletet kapott.

 

A téli átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése volt, Dusan Vlahovic eligazol a Fiorentinától, vagy sem. Eddig úgy tűnt, hogy két ősi rivális küzd egymással a szerb csatár kegyeiért, az Arsenal és a Tottenham, de úgy tűnik egy harmadik klub lesz a befutó. Egy szépséghibája van a dolognak, a Firenze drukkerei finoman szólva nem rajonganak a Juventusért.

A játékosért nagyjából 70 millió eurót fog fizetni a Juventus.

A Fiorentina kénytelen már most télen eladni a játékost, mivel a csatár szerződése a nyáron lejár, és nem akar hosszabbítani. Így télen még komoly összeget kaphatnak érte, nyáron viszont ingyen kellene elengedniük.

A klub úgy tudni, leginkább Angliába engedte volna el a játékost, de a beszámolók szerint Vlahovic maradna Olaszországban, és a Juventus lesz a befutó.

A Sky Italia és a Sport Mediaset is közeli megállapodásról számolt be. Viszont a szurkolók nehezen veszik, hogy éppen a Juventushoz igazol a klub legjobb játékosa.