A Tottenham lecsaphat Griezmannra?

A Tottenham megpróbálja leigazolni Antoine Griezmannt

 

Meglepő átigazolási hír röppent fel, a Sun értesülése szerint a Tottenham kész lenne szerződtetni Antoine Griezmannt az Atletico Madridtól.

 

A lap szerint a londoni klub 40 millió fontot fizetne a francia támadóért.

Griezmann nyáron tért vissza az Atletico Madridhoz a Barcelonától, de nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, mint amit korábban megszoktak tőle a madridi drukkerek.

Jelen pillanatban kölcsönben szerepel az Atletinél a Barcelonától a 30 éves játékos. Ha a madridi klub még egy évre kölcsönvenné a játékost, akkor már átigazolási pénzt is kell majd fizetniük a két éves kölcsön végén. A Tottenham bejelentkezése, érdekes csavart hozhat az ügyben.

A Barcelona korábban azért is engedte vissza a játékost az Atletico Madridhoz, mert csökkenteni kellett a bérekre fordított kiadásokat. Griezmann a szintén távozó Messi után az egyik legjobban kereső játékosa volt a klubnak. Mivel nem tudott alapemberré válni, ezért viszonylag könnyen engedték vissza az Atletico Madridhoz a játékost, legalább a fizetését nem nekik kellett állni. Ha igaz a Tottenham érdeklődése, ebben az esetben nem két év után, hanem már most januárban kaphatna átigazolási összeget a katalán klub. Várhatóan azért az átigazolásba az Atletico Madridnak is lesz beleszólása.