A Barcelona egyelőre nem regisztrálhatja Torrest

A Barcelona bemutatta Ferran Torrest, mint új igazolást, de egyelőre nem regisztrálhatják a katalánok a támadót

 

A Barcelona ugyan leigazolta Ferran Torrest a Manchester Citytől, de a Liga szabályai szerint, egyelőre a fizetési sapka miatt nem regisztrálhatják a támadót.

 

Ferran Torres nem aggódik, hogy még nem lehet regisztrálni. Szerinte a klub mindent megtesz az ügy érdekében és dolgoznak rajta.

Viszont egyelőre még mindig a sérüléséből lábadozik, nem is játszhatna, bár közel a visszatérés.

"A felépülésem jól halad. Túl vagyok a sérülésen, jól vagyok. Remélem, hamarosan készen állok, már a Szuperkupára is."

A hírek szerint a Barcelona tényleg dolgozik azon, hogy Ferran Torrest regisztrálhassa a Ligánál. Ehhez két út vezet: Az egyik szerint várhatóan két játékostól is meg fognak válni a télen, aminek köszönhetően már belefér a csapatra kirótt fizetési sapkába Ferran Torres fizetése. A másik lehetőség, ami a távozóktól függetlenül is téma a klubnál: Ousmane Dembélé fizetéscsökkentése.

Dembélét megtartaná a Barcelona, de csökkenteni akarják a jelenlegi fizetését. A francia támadónak a nyáron lejár a szerződése, így januártól már tárgyalhat a kérőkkel, ha távozni akar, akár nyáron ingyen is megteheti. Ha olyan csapat érdeklődik iránta, akinek már télen is a segítségére lehet, akkor akár még pénzt is kaphat érte a Barcelona. Dembélé fizetése amúgy az egyik legmagasabb a kereten belül.

Dembélét viszont leginkább megtartaná Xavi, csak kisebb fizetésért...

Dembélé mellett Coutinho és Umtiti nevét lehet hallani, mint akik távozhatnak a klubtól. Egyikükre sem számít igazán Xavi, és mind a ketten top fizetésű játékosok a kereten belül. A távozásuk esetén megint könnyebb lenne a vezetőség dolga anyagi fronton.