Fogynak a Barcelona támadók, ki lesz a csatár az Osasuna ellen?

Fogynak a Barcelona támadói, már Memphis sem bevethető, ki marad az Osasuna elleni bajnokira Xavinak?

 

Xavi Hernandez nincs egyszerű helyzetben az Osasuna ellen, hiszen lényegében elfogytak a tipikusan befejező csatárnak nevezhető játékosai, inkább szélsői maradtak. Kivel oldja meg Xavi a nehéz helyzetet?

 

A Barcelonának nem elég a Bajnokok Ligája kiesés, még a sérülések is hátráltatják a játékot. Xavinak a vasárnapi Osasuna elleni bajnokin éppen csatárproblémái lesznek. Vagyis nem, hiszen az egyetlen tipikus befejező csatára az a holland Luuk de Jong. A rutinos támadót még Ronald Koeman hozta, éppen azért, hogy legyen kit becserélnie. Xavi Luuk de Jonggal fog kezdeni?

Memphis megsérült, bár talán nem súlyos a sérülése, de az Osasuna ellen valószínűleg nem kockáztatják a játékát. Agüero a szívproblémája miatt nem játszhat, az is kérdés, játszhat-e még. Braithwaite sérült. A gólerős Ansu Fati állítólag közel a visszatéréshez, de a legutóbbi hírek vele kapcsolatban arról szóltak, hogy a biztonság kedvéért, idén már nem játszik.

Vagyis marad Luuk de Jong középre, aki talán bizonyítási lehetőséget kap az Osasuna ellen.

Amúgy inkább szélsői maradtak Xavinak, így Ousmane Dembélé, akiről azt pletykálják, nem fog hosszabbítani és távozna inkább, valamint Demirt várják még a szélre, de mind a két játékos inkább jobb oldali szélső, bár Dembélét láttuk már többször is a bal oldalon, kisebb sikerrel.

A kerethirdetés után tovább lehet találgatni.