Zidane a PSG-hez, Pochettino a Manchester Unitedhez mehet?

ˆhirdetés

Ole Gunnar Solskjaer távozása érdekes helyzetet hozhat néhány klubnál

 

A Watford elleni 4-1-es vereség után menesztette a Manchester United Ole Gunnar Solskjaert. A norvég edző 2018 óta volt a klub menedzsere, a távozása lavinaszerű változásokat okozhat.

 

Egy esetben nem: Zinedine Zidane lesz a Manchester United edzője.

A klub állítólag a francia mestert szeretné megszerezni, aki a Real Madridtól távozott a nyáron, és a spanyol klubbal zsinórban háromszor is Bajnokok Ligáját tudott nyerni. Bebizonyította, tud sztárokkal dolgozni, tudja kezelni Cristiano Ronaldót, de valószínűleg nem lesz probléma számára megtalálni a kulcsot Paul Pogbához sem, valamint Varane is sokat köszönhetett eddig neki.

Viszont úgy tudni, Zidane felesége nem nagyon akar Angliába költözni.

Felmerült egy bonyolultabb változat is, ami szerint Pauricio Pochettino lesz a Manchester United edzője. Az argentin mester a Tottenhamnél érte el eddigi leglátványosabb sikereit, jelenleg a PSG edzője. A franciák a nyáron nem engedték el az edzőt, pedig állítólag a Spurs érdeklődött iránta, de végül maradt, a klub pedig egyértelműen jelezte, Pochettinóval képzelik el a jövőt.

Viszont, ha Zidane nem megy a Manchester Unitedhez, akkor máshol kell edzőt keresnie az angoloknak, és Pochettino már korábban is szerepelt a kívánságlistán Manchesterben, így nem lenne meglepő, ha Pochettino mégis távozhatna Párizsból, de nem Londonba, hanem Manchesterbe, a világ egyik legnagyobb klubjához.

A PSG jelen pillanatban egy esetben engedné el Pochettinót, ha a helyére Zinedine Zidane ülne le a kispadra.

A pletykák szerint nem teljesen elégedettek Pochettinóval Párizsban. A csapat játéka egyelőre nem túl meggyőző, pedig még Messi is a klubhoz érkezett. Várhatóan Zidane több okból is bejönne a PSG-nek, a játékosként és edzőként is a legmagasabb szintre jutó Zidane képes lenne a Messi, Neymar, Mbappé fémjelezte támadótriót egy csapatba rendezni, és képes lenne mögéjük egységes csapatot építeni.

A PSG szempontjából a pénz valószínűleg nem lesz akadály, így Zidane érdekes helyzetben találta éppen magát. A világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb klubja, valamint a világ egyik legtöbb sztárját a sorai között tudó, és egyben az egyik leggazdagabb klub szeretné leigazolni. Csak választania kell: Manchester United vagy PSG.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés