Szalai Attilát vinné a Chelsea

ˆhirdetés

A Chelsea állítólag megállapodott a Fenerbahcéval Szalai Attila leigazolásáról

 

A török CNN értesülései szerint Szalai Attila hamarosan a legdrágább magyar játékos lehet. A Chelsea állítólag megállapodott az átigazolásáról a Fenerbahcéval.

 

A Chelsea a hír szerint kész 20 millió fontot fizetni, ami nagyjából 23,4 millió eurónak felel meg, ezzel a legdrágább magyar játékos lehet. Korábban 20 millió eurót fizetett a Leipzig Szoboszlaiért, Szalai az ő rekordját dönthetné meg.

A 23 éves válogatott védő évi 4 millió eurós fizetést kapna.

A Chelsea Rüdiger helyére (is) keresi a megoldást, Rüdiger egyelőre nem hosszabbított szerződést, várhatóan a nyáron távozik. Valamint nagy lesz a hajtás a téli időszakban, így Tuchel bővítené a keretét. Érdekesség, hogy a Chelsea elvileg még figyeli Koundét a Sevillától, de érte 65 millió fontot kellene fizetni, valamint Matthijs de Ligt is a listán szerepel. Hozzájuk képest egyértelműen olcsóbb megoldás Szalai Attila, aki a török bajnokság egyik legjobb védőjévé nőtte ki magát.

Szalai iránt állítólag az Atletico Madrid is érdeklődik, a spanyolok 20 millió eurót fizetnének érte, ez a minimum, amit vár a Fenerbahce a védőért.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés